×

Bericht

Attention no standard shopper group set
×

Waarschuwing

Geolocator component not found in /home/bureaugel2/domains/geluidmeter.nl/public_html/administrator/components/com_geolocator/assets/helper.php

Horeca

Beschrijving

coffee lovers maastricht Bij aanschaf of verbouwing van horecapanden adviseren wij in een vroeg stadium een quick-scan uit te voeren.
Bij horecapanden worden immers strenge eisen gesteld aan de geluidwering. Het concept quick-scan van Bureau Geluid is uniek: snel, deskundig en tegen een aanvaardbaar tarief worden de akoestische situatie en de mogelijkheden tot exploitatie in beeld gebracht.

Quick-scan

iStock popconcert 200

Quick-scan

 

De quick-scan is door ons opgezet op vraag van horeca ondernemers en eigenaars van horeca-panden. Teneinde snel een indruk te krijgen van de mogelijkheden van een pand en om een budget op te kunnen stellen voor een verbouwing is een meetmethode ontwikkeld waarmee we deze aspecten kunnen inschatten. Hiervoor worden ter plaatse metingen verricht.

 

In de rapportage wordt aangegeven wat het maximaal toelaatbare geluidsniveau is, hoe de instelling van een limiter of geluidbegrenzer moet zijn en welke principe maatregelen getroffen kunnen worden op het geluidsniveau te verhogen. Via de quick-scan vertellen wij u graag wat de kwaliteiten en de aandachtspunten in uw pand zijn.

 

Prijzen van onderzoek en uitvoering

Prijzen van onderzoek en uitvoering...

 

  • kalibratie geluid iso-17025