×

Bericht

Attention no standard shopper group set
×

Waarschuwing

Geolocator component not found in /home/bureaugel2/domains/geluidmeter.nl/public_html/administrator/components/com_geolocator/assets/helper.php

Binnenklimaat onderzoek

Beschrijving

 

binnenklimaat 8

Binnenklimaat


Een fris en gezond binnenklimaat is essentieel voor goede prestaties en een prettige werk- en leefomgeving. Niet alleen de temperatuur is verantwoordelijk voor een behaaglijk en prettige situatie maar ook de luchtvochtigheid, koolstofdioxidegehalte (CO2) en de aanwezigheid van voldoende verse lucht. Geluid en trillingen kunnen eveneens hinderlijk zijn. Daarnaast is het belangrijk dat stoffen welke door mens, apparatuur en materialen worden uitgestoten zich niet kunnen concentreren op de werkplek.

 

binnenklimaat 7

Klachten

 

Als klachten zoals geïrriteerde ogen en luchtwegen, concentratieverlies, lusteloosheid,
vermoeidheid en hoofdpijn veelvuldig gemeld worden is het zinvol om werkplekken te toetsen aan de geldende normen. Met name in die ruimtes waar specifieke eisen worden gesteld in verband met vergaderen, productie, processen en opslag.

 

binnenklimaat 3

Rapporteren

 

Door middel van een lange duur meting van meestal een week worden de belangrijkste parameters voor beoordeling van het binnenklimaat door onze meetapparatuur geregistreerd. De meetresultaten beoordelen we en vatten we samen in een rapportage. Uit de meetgegevens volgt vrijwel direct of temperatuur, luchtvochtigheid en ventilatie in de ruimte in orde zijn, met andere woorden: of er sprake is van een aanvaardbaar binnenklimaat.

 

 

Prijzen van onderzoek en uitvoering

Prijzen van onderzoek en uitvoering...

  • kalibratie geluid iso-17025