×

Bericht

Attention no standard shopper group set
×

Waarschuwing

Geolocator component not found in /home/bureaugel2/domains/geluidmeter.nl/public_html/administrator/components/com_geolocator/assets/helper.php

Wie zijn wij

Bureau Geluid is in 2003 door Walter Hennissen opgericht als akoestisch adviesbureau werkzaam op het onderzoeksgebied van geluid, trillingen, akoestiek en klimaat.
 

Vanaf de start kregen wij veel aanvragen om naast onze meet- en adviesdiensten op het gebied van geluid en trillingen ook meetapparatuur te leveren, om geluidmeetstations te ontwerpen en te bouwen en om het beheer van de data van deze stations uit te voeren. Al snel werd ons leveringsprogramma uitgebreid met een groot aantal toonaangevende professionele merken voor geluid- en trillingsmeetapparatuur.

 

We zijn voortdurend op zoek naar nieuwe en interessante uitbreidingen van ons dienstenpakket. Zo geven we regelmatig cursussen binnen het vakgebied; intern of bij bedrijven en instellingen, en breiden we momenteel uit met een professioneel kalibratielaboratorium; BG Calibration Laboratory.

   
 banner wereld

Samen met u zoeken wij als deskundigen naar een heldere praktische oplossing voor uw vraag. Wanneer u contact met ons opneemt staan Walter Hennissen of AnneMiek Dankbaar u persoonlijk te woord. Zijn we wegens metingen e.d. tijdelijk niet aanwezig dan bellen we altijd terug wanneer u een bericht achterlaat.

 

We vermijden ingewikkelde procedures, communiceren open, houden onze kosten laag en werken snel en efficient. Daarvan profiteert U als klant.

Als u tevreden bent… dan zijn wij dat ook!

   
BG1 banner

De afdeling meetdiensten van Bureau Geluid voert geluidmetingen, klimaatmetingen en trillingsmetingen uit. Op onze website www.bureaugeluid.nl vindt u informatie over onze diensten.

   
BG2 banner

De afdeling meetapparatuur van Bureau Geluid levert hoogwaardige meetapparatuur voor geluid- en klimaatmetingen alsmede de toebehoren en ondersteuning bij het uitvoeren van geluid- en klimaatmetingen. Wij leveren diverse apparaten via onze toegankelijke webshop.

Kijk voor meer informatie over onze meetapparatuur en de webshop op:  www.geluidmeter.nl

   
banner 1 wie zijn wij

Bureau Geluid ontwikkelt, produceert en verkoopt akoestische geluidsensoren en trillingsensoren voor de detectie en herkenning van geluid en klanken, trillingen en kontaktgeluid in het hoorbare en ultrasone frequentiegebied.

Kijk voor meer informatie over onze geluidsensoren en trillingsensoren op: www.geluidsensor.nl

   
banner dblog

Bureau Geluid dB log
Meetset voor geluid bij evenementen, bijvoorbeeld voor metingen volgens de Vlaamse Vlarem II wetgeving. De geregistreerde meetgegevens worden opgeslagen en bewaard. Tijdens de meting is het gemeten geluidsvolume permanent zichtbaar voor de persoon die het geluidsvolume bedient.

  • kalibratie geluid iso-17025